Tarjoukset

Ostrocenterillä on monia kausiluonteisia ja varaston tyhjennys alennuksia. Alla olevat tarjoukset ovat voimassa, kunnes tavaraa riittää.
greencare puutarhamulta 40L
5 säkkiä / €10.00

Laadukas ja monikäyttöinen puutarhan yleismulta. Hyvälaatuiset turveseokset antavat mullalle kestävän rakenteen. Ravinteet riittävät noin 4 viikon ajan.

biolan musta multa 45L
3 säkkiä / €10.00

Puutarhan Musta Multa on kompostilannoitettu multaseos kotipuutarhureille. Se soveltuu käytettäväksi kasvualustana kukkapenkeissä, kasvihuoneissa ja kasvimaalla joko sellaisenaan tai perusmaahan sekoitettuna. Kompostoimalla valmistettu Puutarhan Musta Multa on puhdas rikkaruohonsiemenistä ja raskasmetalleista.

Mustang kaasugrilli Atlanta 6 / € 299

Näyttävä Mustang Atlanta on jämäkkä ja laadukas kaasugrilli, jossa on 6 poltinta. Atlantan grillausala on 78×38 cm ja grillausala on jaettu kolmelle mattaemaloidulle grillausritilälle. Grillin tuplakansi antaa grillille lisää jämeryyttä ja takaa ettei kannen väri muutu kuumenemisen aikana. Tuplakansi lisää myös käyttöturvallisuutta pitäen kuvun lämpötilan matalampana.

Mustang Atlantan runko on pulverimaalattua terästä ja etuosa on suljettu teräslevyllä. Grillitarvikkeiden säilytystä varten grillin etulevyssä on kiinnitettynä erillinen tarvikekori, johon saat näppärästi säilöttyä esimerkiksi juomat, marinadit ja grillipihdit. Sivupöydät tarjoavat laskutilaa kun sitä tarvitset grillauksen lomassa. Atlantassa on kaksi isoa rengasta, joiden ansiosta voit siirtää grilliä vaivattomasti tarpeen mukaan.