Tarjoukset

Ostrocenterillä on monia kausiluonteisia ja varaston tyhjennys alennuksia. Alla olevat tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Kamiinapuhallin Mustang
49.00 €

Kamiinan tai takan päälle. Kierrättää lämmintä ilmaa ja levittää lämpöä tulisijan ympäristöstä muualle huoneistoon. Käyttölämpötila 60-345 astetta. Saa virtansa takan lämmöstä, joten johtoja tai paristoja ei tarvita. Teho 4,25 m3/min (150 cfm)

Twist Jäänaskali
9.90 €

Jäänaskaleita on helppo kantaa mukanaan. Naskalit toimitetaan säädettävän narun ja käyttöohjeiden kanssa.
Twist jäänaskaleissa on:
– iskunkestävästä ja kylmänkestävästä materiaalia
– teräspiikki
– pehmeä, kelluva naru

– kelluu vedessä
– helppo ja turvallinen käyttää
– oteystävällinen kahva
– nykyaikainen ja tyylikäs muotoilu
Myydään väreissä sininen, punainen, vihreä, keltainen ja musta.

Riihi punainen 10L / 59 €

RIIHI Talousrakennusmaali on sahalautapintojen ja karkeiden hirsipintojen vesiohenteinen, öljypitoinen, täyshimmeä erikoismaali. Tuote on helpposivelteinen ja riittoisa. RIIHI kestää sään vaikutuksia ja on edullinen, joten se soveltuu hyvin talousrakennusten, kuten aittojen, navettojen, vajojen ja latojen maalaukseen. RIIHI käy myös rakennushistoriallisesti arvokkaiden talojen maalaukseen, jos ne ovat olleet pitkään maalaamatta tai ne on aikaisemmin käsitelty punamullalla, edellyttäen, että punamultamaali on kulunut kokonaan pois. Päällemaalattavissa n. 1-2 h kuluttua. Huomaathan, että maalin kuivuminen hidastuu ilman ollessa viileä ja/tai kostea. Väri: valmissävy punainen. Riittoisuus n. 6 m²/l. Kiiltoaste: täyshimmeä.