Erbjudande

OstroCenter har många säsongsbetonade erbjudanden. Erbjudandena gäller så länge varorna finns i lager.
KAMINFLÄKT MUSTANG
49.00 €

Placeras ovanpå en kamin. cirkulerar varmluft när temperaturen överstiger 60 grader. Fläkten anpassar hastigheten efter kaminens temperatur. Användningstemperatur 60-345 grader. Inga kablar eller batterier behövs eftersom fläkten drivs av värmen från eldstaden Effekt 4,25 m3/min (150 cfm)

Twist isdubb
9.90 €

Isdubben är smidig att ha med sig när du rör dig ute på isen. Den hängs runt halsen och levereras med justerbart snöre och användningsbeskrivning.
Tillverkas av:
– slagtåligt och köldbeständigt material
– stålspik
– mjukt och flytande snöre- den hålls flytande i vattnet
– den är lätt och säker att använda
– den har ett greppvänligt handtag
– den har ett modernt och snyggt utseende
Säljs i färgerna blå, röd, grön, gul och svart.

Riihi röd 10L / 59 €

RIIHI är en oljehaltig specialfärg för ohyvlade träytor och grova stockytor. Den är vattenspädbar, lätt att stryka och dryg. RIIHI tål vädrets påverkan och den är prisbillig. Den är således lämplig för målning av ekonomibyggnader såsom bodar, fähus, skjul och lador. RIIHI kan även användas på byggnader av byggnadshistoriskt värde, om de har varit omålade en lång tid eller om de har behandlats med rödmylla, förutsatt att rödmyllefärgen helt har slitits bort. Vanligen räcker det med en strykning för att ge ohyvlade ytor ett hållbart skydd och vårdat utseende med låga kostnader.